Un nou cuplu a venit pe Insula Iubirii să-și testeze relația: „Îmi asum și eu un risc, dacă nu ne potrivim…”

 

Sunt împreună de 6 ani și nu au stat niciodată despărțiți mai mult de câteva zile. Ionuț și Caty abia așteaptă aventura pe Insula Iubirii pentru a vedea cât de puternice sunt sentimentele dintre ei.

 

După plecarea de pe insulă a Celiei și Bogdan, după cererea în căsătorie a băiatului, un nou cuplu dornic de aventură intră în concurs. Ionuț și Caty sunt dornici să-și cunoască limitele, mai ales că sunt împreună de 6 ani și simt că relația lor este ca în prima zis, atunci când s-au cunoscut. Ionuț Bârlădeanu (45 ani) și Catrinela Cursaru (32 ani) au decis să își testeze relația, să facă față tuturor tentațiilor la cel mai cunoscut reallity-show. Diferența de vârstă dintre ei este de 13 ani nu este un impediment, susțin cei doi.

 

Cuplul format din Ionuț și Caty este unul foarte încrezător în propriile forțe. Cei doi lucrează împreună ca barmani și s-au cunoscut, unde altundeva decât într-un bar. S-au mutat destul de repede împreună, dar nu regretă nicio secundă decizia luată. Ionuț este de părere că această experiență îi va unii și mai mult, nu se gândește deloc la despărțire

 

„Avem o relație foarte puternică, creată în timp și simțim că este foarte strong. Lucrez în domeniul Horeca de peste 30 de ani. Noi ne-am cunoscut într-un bar unde lucram eu. Au fost niște shot-uri care s-au dat din partea casei, pentru că era ziua colegului meu, dar ele au mai cerut și altele. Acelea au fost trecute pe notă și a început să mă certe. De acolo am continuat. Ne-am scris. Pe 16 decembrie am întrebat-o dacă vrea să se mute cu mine. Până la urmă îmi asum și eu un risc că dacă nu ne potrivim, după cum să îi spun să plece. Noi ne petrecem tot timpul împreună, de dimineață până seara. Sunt 13 ani diferență între noi, dacă eu aș avut vreo 70-80 și ea ar fi avut 20, atunci era o diferență de vârstă, dar așa nu. E un test pentru noi să vedem cum reacționăm. Eu cred că asta ne va uni și mai tare. Nici prin cap nu îmi trece că acest test ne va despărți’’, a mărturisit Ionuț la testimonialul de înscriere

 

Caty a dezvăluit și care a fost momentul în care Ionuț a cucerit-o iremediabil. Asta s-a întâmplat chiar prima dată când s-au cunoscut: ‘’Secunda în care m-a cucerit a fost exact așa, s-a aplecat către bar, s-a uitat la mine așa și a zis ceva de genul ‘’Dar tu ce faci acum, mă cerți pe mine, că nu înțeleg?’’. Dacă nu am fi simțit chimia respectivă, nici eu nu aș fi acceptat să mă mut la el. Relația noastră, în momentul de față este exact ca la început. Trăiesc, simt că este omul potrivit pentru mine și o simt și pentru un viitor’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest