Un nou scandal la Hollywood. Motivul pentru care Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie

 

Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie. Actorul a luat această decizie după ce fosta lui soţie a vândut pachetul de acțiuni din Chateau Miraval unui oligarh rus. Din acetele depuse de avocații actorului, reiese că Angelina Jolie a făcut asta ca să îi cauzeze rău fostului tău soț.

Fostul cuplu a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni din Chateau Miraval şi podgoria sa aflată în satul Correns din sud-estul Franței, în anul 2008. De altfel, acesta este și locul în care cei doi s-au căsătorit șase ani mai târziu, așa că are o semnificație importantă pentru ei.

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că știa faptul că Yuri Shefler va încerca să controleze afacerea pe care actorul s-a străduit ani buni să o facă profitabilă. Mai mult decât atât, îl acuză pe oligarhul rus de faptul că are un trecut dubios în afaceri, iar asocierea sa cu Brad Pitt i-ar afecta imaginea.

„Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-i facă rău lui Pitt. Jolie știa și intenționa că Shefler și afiliații săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o și să submineze investiția lui Pitt în Miraval. A câștigat notorietate prin tactici de afaceri tăioase și asociații profesionale dubioase”, arată documentele.

Angelina Jolie și Brad Pitt se puseseră de acord ca niciunul dintre ei să nu vândă părțile deținute în podgorie unul fără știrea celuilalt, lucru pe care actrița nu l-ar fi respectat. „Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale și delictuale a lui Jolie. (… ) Încălcând acordul părților, Jolie a căutat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin și, mai rău, cu un străin cu asocieri și intenții otrăvitoare”, mai arată documentele.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest