Un psiholog criminalist a analizat cazul morții lui Dj Lalla: ”Când e vorba despre o asemenea afecțiune…”

 

Noi detalii despre dispariția fulgerătoare a artistei au ieșit la iveală. Liviu Chesoniu, psihlog criminalist, a analizat cazul morții lui Dj Lalla.

 

Trupul neînsuflețit al lui Dj Lalla a fost găsit de un grup de turiști, când se plimbau pe plajă. Tatăl fetei a mărturisit la Antena3 CNN că nu s-ar fi pus problema să se fi înecat, având în vedere că era o excelentă înotătoare. El a susținut că fie alcoolul, fie depresia în care se afla ar putea fi printre motive. Acesta a mai dezvăluit că în urmă cu o lună tânăra a fost internată din cauza stărilor de depresie.

 

Boala lui Dj Lalla s-a acutizat în momentul în care a avut loc un deces în familia acesteia. Liviu Chesoniu, psiholog criminalist, a analizat pentru Antena Stars cazul morții artistei, înclinând să considere că a fost vorba de o sinucidere.

 

”După părerea mea de colonel psoholog, este vorba despre o sinucidere. Oamenii aceștia foarte sensibili, dintr-o familie de oameni sensibili, când au o astfel de afecțiune, că e vorba despre o depresie aici, se ajunge la așa ceva. Cu depresia nu se poate juca. Nu poți doar așa să iei, din când în când, un calmant, trebuie diagnosticată de un psiholog, de psihiatru, luat un tramanent medicamentos, făcut terapie”, a declarat Liviu Chesoniu, la Star Magazin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest