Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu! Detaliu ciudat despre locul de veci!

 

Este doliu în muzica populară românească. La scurt timp după dispariția prematură a lui Petrică Mâțu Stoian, Benone Sinulescu a încetat din viață la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii care s-a agravat foarte rău, astfel că a fost fatală pentru interpret de muzică populară.

 

În urmă cu scurt timp, la Antena Stars au fost făcute publice primele detalii despre locul de veci unde o să fie depus trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu. Îndrăgitul interpret de muzică populară o să fie înmormântat la Cimitirul Eternitatea din Arad.

 

Soția artistului a anunțat că artistul  nu a vrut să meargă la spital nici măcar când s-au complicat problemele, pentru că îi era teamă de COVID. ,,Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat soția artistului.

 

La aceasta oră artistul este depus la o capelă mortuară din Arad, dar soția dorește să-l depună la Filarmonică pentru ca toți cei care l-au iubit și l-au apreciat să-și poată lua rămas bun. Benone Sinulescu va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea din Arad.

 

Laura Lavric a mărturisit că într-o ultimă conversaţie telefonică, acesta i-a dezvăluit faptul că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci: „Ultima dată mi-a spus că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci. Râdea și spunea: ‘Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi era frică. Nu m-am dus să văd locul de veci’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest