Vacanță de cinci stele pentru Nicu Paleru și soția Cristina: „De 11 ani trecem prin rele și bune doar împreună!"

 

Sufletul petrecerilor românești, Nicu Paleru a luat o pauză și a pus-o în aceste zile pe Cristina, soția lui, pe primul loc. Cei doi au decis să își sărbătorească relația peste mări și țări, în Republica Dominicană.

 

S-au împlinit 11 ani de când Nicu Paleru și partenera lui Cristina și-au legat destinele. Drept urmare, cântărețul de muzică de petrecere a decis să sărbătorească într-un mod mai special, departe de meleagurile românești. Nicu Paleru și Cristina, partenera lui de viață, s-au gândit din timp la această zi specială. Cei doi se bucură de soare, liniște și relaxare în Republica Dominicană, după o perioadă destul de aglomerată și încărcată.

 

Interpretul a urcat pe rețelele de socializare o poză din vacanța din Republica Dominicană, în dreptul acesteia scriind câteva rânduri. "De 11 ani trecem prin rele si bune doar impreuna!", este mesajul postat de Nicu Paleru.

 

Soția lui Nicu Paleru a făcut câteva declarații în direct la Antena Stars, prin care arată tuturor povestea de dragoste frumoasă care este între ea și artist. Mai mult decât atât, după ce a mărturisit că sunt în vacanță, când a fost întrebată de cadourile primite cu această ocazie specială, Cristina a dezvălut că Nicu Paleru îi face zilnic numeroase atenții și gesturi frumoasă, astfel că nu au nevoie de o dată specială.

 

"Suntem in vacanță, după un an foarte greu. Am venit să ne liniștim. Sărbătorim acești 11 ani în Republica Dominică și vrem să ne relaxăm împreună. El îmi face cadouri în fiecare zi, în fecare săptămână. Pe 25 februarie ne întoarcem din vacanță.", a declarat soția lui Nicu Paleru la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest