Vaccinată cu schema completă, Nico a făcut pentru a doua oară Covid 19!

 

Cântăreața nu știe dacă a avut varianta Delta ori cea care este acum la modă în valul 5, Omicron. Vedeta a ratat concertul de revelion din Italia.

 

Anul și infectarea cu Covid 19 pentru Nico. Chiar dacă este vaccinată cu schema completă, de cântăreață s-a prins iarăși virusul chinez, fapt care i-a dat peste cap toate planurile. Solista antamase o cântare de Revelion în Italia, dar, din cauza bolii, a trebuit să rămână acasă.

 

Este vorba practic de o reinfectare cu noul coronavirus, dacă avem în vedere faptul că interpreta a avut virusul și în 2020. Vedeta a povestit în cadrul unei emisiuni TV că deși este vaccinată cu doza completă, ea a fost depistată la testele COVID-19 pozitiv, astfel că timp de 14 zile a trebuit să stea în carantină. Ea a mărturisit că a avut o bronișită timp de mai multe zile, iar ulterior a decis să-și facă test în casă, dar care a ieșit negativ. Ulterior a mers și la spital, acolo unde a aflat că are coronavirus.

 

”Am avut de pe data de 14 (n.r. decembrie) o bronșită foarte urâtă până pe 22, mi-am făcut acasă testele erau negative, am fost la Spitalul Județean și mi-a ieșit pozitiv. Am stat acasă, am stat izolată”, a spus Nico într-o emisiune TV.

Din cauza infectării, artista și-a anulat planurile de Revelion. Ea trebuia să cânte în Italia la o comunitate de români, dar a precizat că în locul ei l-a trimis pe Marcel Pavel. Cântăreața mărturisește că în cazul său ar fi putut fi infectată cu varianta Omicron sau Delta, dat fiind faptul că nu a fost o formă gravă.

 

„S-ar putea să fi fost ăsta, nu știu sigur, o stare așa de gravă n-am avut. Eu nu pot să zic că m-am simțit foarte rău, nu știu dacă a fost Delta sau Omicron”, a spus Nico.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest