Valentin Uritescu a fost înmormântat

 

Valentin Uritescu a fost înmormântat astăzi, 20 iunie 2022. Regretatul actor a fost condus pe ultimul drum doar de rude și de câțiva apropiați. Cu ochii în lacrimi, aceștia i-au adus maestrului un ultim omagiu pentru tot ce a însemnat omul Valentin Uritescu, cel care le-a adus multor generații zâmbetul pe buze prin rolurile sale. Iată care a fost ultima lui dorință!

Astăzi, 20 iunie 2022, este zi de doliu în familia lui Valentin Uritescu, căci maestrul a fost înmormântat. Regretatul artist a fost condus pe ultimul drum de rude și câțiva apropiați. Marele actor s-a stins din viață vineri seară, la scurt timp după ce împlinise 81 de ani. Nimeni nu și-ar fi imaginat că aceasta a fost ultima lui aniversare.

Valentin Uritescu a murit vineri, 17 iunie. Împlinise 81 de ani cu doar câteva zile în urmă, pe 4 iunie. Maestrul suferea de mai mulți ani cu o boală degenerativă. Pe data de 11 mai, el fusese internat într-o clinică privată. În ultima perioadă, acesta a trăit, după alegerea lui, într-un centru medical în care a avut parte de îngrijire de specialitate.

Valentin Uritescu a fost înmormântat astăzi, în jurul orei 13:00. Sicriul cu trupul lui neînsuflețit fusese dupus duminică seara la capela cimitirului. La priveghi au participat doar soția și câteva rude. Familia maestrului au ales ca actorul să-și doarmă somnul de veci la Cimitirul Sf. Gheorghe din orașul Pantelimon. În total, la slujbă au participat cinci preoți, iar circa 40 de persoane, printre care familia și prietenii, l-au condus pe ultimul drum.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest