Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit!

 

Valerie Lungu a intrat în atenția fanilor ei, asta după ce a postat un mesaj prin care a mărturisit că a luat o decizie importantă în viața ei. Frumoasa blondină a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață, însă relație amoroasă și-a ținut-o departe de ochii curioșilor, motiv pentru care nu a dezvăluit cine este iubitul ei.

Valerie Lungu și-a ținut viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor, iar de această dată a făcut dezvăluiri neașteptate în mediul online și și-a pus fanii pe gânduri. Vedeta și iubitul ei s-au despărțit din cauza unor decizii importante, asta pentru că frumoasa blondină urmează să se mute în Dubai și susține că relația la distanță este destul de complicată.

''Sunt câteva aspecte: Eu o să mă mut în Dubai, ce o să fac jobul meu în cazul în care mă mut, trebuie să cumpărăm un apartament mai mare, ce facem dacă nu ne înțelegem pe termen lung într-o casă împreună, dacă merită să ne mutăm acum sau mai așteptăm. Relația la distanță este foarte complicată ținând cont că noi călătorim foarte mult amândoi. Partea tristă din toată această poveste este să ne despărțim.'', a scris Valerie Lungu pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest