Nadia Ursaru e romă la origine și se mândrește cu acest lucru. A venit la Chefi la Cuțite cu un preparat traditional.
articolul continua dupa recomandari
Nadia Ursaru a mărturisit la Chefi la Cuțite că este de origine rromă și că se mândrește cu acest lucru. În vârstă de 44 de ani, Nadia este casnică și gătește de la o vârstă fragedă, de când avea 10 ani. În cadrul emisiunii a declarat că stă pe aceiași stradă cu Florin Dumitrescu, însă chef-ul a recunoscut că nu o cunoaște. Ea a gătit la Chefi la Cuțite saramaură de crap cu mămăligă, un preparat traditional, care le-a plăcut în mod deosebit lui chef Dumitrescu și chef Bontea, care i-au acordat cuțitele pentru a face pasul în competiție.
Nadia Ursaru a mai mărturisit că familia ei lărgită are peste 100 de membri și că există momente în care se strâng o mare parte dintre ei pentru a petrece timp împreună.
”Provin dintr-o familie foarte numeroasă și ne adunăm foarte des. Gătim la ceaun, la pirostrii. Sunt mândră de portul meu, îmi place la nebunie. Când mergem în țigănia noastră și mergem la o petrecere, ne îmbrăcăm tradițional. Aș vrea să apuc să fac un restaurant tradițional. O să reușim într-un final.”, a declarat Nadia Ursaru, la Chefi la cuțite.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc