Veste teribilă despre Elena Merișoreanu. De urgență la spital!

 

Artista a ajuns pe mâna medicilor în această dimineață, după ce a fost transportată de urgență la spital. Elena Merișoreanu nu a mai putut să stea în picioare din cauza problemelor la genunchi cu care se confruntă, astfel că va avea nevoie de o operație. Intervenția va avea loc în scurt timp, însă cântăreața nu se va mai putea deplasa fără cadru, ulterior.

După ce a ajuns de urgență la spital, a făcut ultimele investigații, iar acum se pregătește de operație. Urmează să facă ultimele demersuri pentru investigație, apoi Elena Merișoreanu va intra pe masa de operație în scurt timp. Artista a mai avut o intervenție în acest an, atunci când și-a făcut lifting facial. Însă, de această dată, este vorba despre o problemă medicală, pe care speră să o rezolve.

Chiar dacă operația Elenei Merișoreanu va fi în scurt timp, problemele ei nu se vor rezolva doar cu această intervenție. Artista are nevoie de multă răbdare, deaorece recuperarea prin care va trece va fi grea. Mai mult, cântăreața nu va putea să se mai deplaseze fără ajutorul unui cadru special. Acest lucru se va înâmpla câteva luni, acesta fiind timpul necesar pentru recuperarea unei astfel de operații pe care o va suferi Elena Merișoreanu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest