Veste total neaşteptată din partea unui cuplu la Insula Iubirii. Cuplurile şi ispitele alese la dream date petrec împreună, în aceeaşi casă, ultima noapte în Thailanda

 

Ultima ceremonie a focului continuă în această seară, de la 20:30, la Antena 1, când protagoniştii vor lua cea mai dură decizia din cadrul testului – dacă vor pleca de pe insulă împreună, singuri sau alături de ispite. Mai mult, conflictele generate se cer aplanate şi ultimele adevăruri dezvăluite se cer analizate la cald, aşa că Insula Iubirii le va oferi tuturor o ultimă şansă. Fără ca ei să ştie dinainte, vor fi nevoiţi să petreacă ultima noapte pe insulă în aceeşi vilă, aşa cum au decis să plece de la ultima ceremonie a focului. Cum vor reacţiona aceştia, puşi faţă în faţă cu ispitele, telespectatorii vor putea urmări diseară, de la 20:30, la Antena 1.

Şase cupluri au avut curajul să îşi pună la încercare relaţia în cel mai dur test al fidelităţii – Insula Iubirii, iar acum a venit momentul să ia deciziile finale, în cadrul ultimei ceremonii a focului. Lavinia şi Rey, Cristina şi Sebastian, Teodora şi Alex şi Cerasela şi Rareş se vor revedea din nou, după 21 de zile în care au fost puşi de nenumărate ori în situaţia de a alege între #tentaţie sau #relaţie, iar ultimele explicaţii vor fi oferite în faţă unei ţări întregi. Tot diseară, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla povestea cuplurilor la câteva luni de la revenirea lor în ţară, iar unul dintre acestea va veni cu o veste total neaşteptată.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest