Veste tristă pentru admiratori! Ana Morodan își micșorează sânii!

 

Vedeta de la Antena Stars s-a hotărât să recurgă la intervenția chirurgicală pentru a-și subdimensiona sânii. Ce a determinat-o să facă acest lucru.

 

Ana Morodan a anunțat într-o postare pe Instagram că în curând își va micșora sânii. Operația va avea loc la o clinică din București, chiar de către medicul Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu. Vedeta a recurs la acest demers pentru că se confrunta cu probleme de sănătate din cauza dimensiunii sânilor, ea susținând că o doare spatele.

 

„Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, ce are mai multe etape. Facem intervenția de micșorare și de ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, plasmă Argon și breast shaping și grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu am emoții, sunt pe cele mai bune mâini!”, a spus Ana Morodan, potrivit click.ro.

 

Numărătoarea inversă a început. De două ori am fost la medicul meu preferat, la Constantin Stan, și, gata, voi avea alți sâni! În zece zile sunt la clinică pentru liftarea sânilor. O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas. Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar. Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu, nu am emoții. Sunt pe cele mai bune mâini”, scria pe Instagram vedeta, în urmă cu nici două săptămâni.

 

În urmă cu aproximativ două luni, Ana Morodan povestea despre problemele pe care le are cu spatele. „Am sânii mari, cred că o să îi tai că au ajuns până la buric! Am o inteligență, însă, peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală – boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal. Sunt fan terapii care mă relaxează. Tocmai am fost numită bilă de către prietenul meu! Am luat și ceva kilograme!”, se confesa vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest