Veşti bune prntru Oana Roman. Mama ei a fost externată: „Încă mai face tratament”

 

Mioara Roman a fost externată. Fosta soție a lui Petre Roman a ieșit din spital după ce, timp de câteva zile, a fost sub atenta observație a medicilor, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Fiica ei, Oana Roman, a anunțat că aceasta a ajuns acasă și că se află în continuare pe tratament. Totodată, partenera lui Marius Elisei a dezvăluit și ce diagnostic i-au pus doctorii celei care i-a dat naștere.

Mioara Roman a fost externată. Vestea îmbucurătoare a dat-o chiar fiica ei, Oana Roman, care se interesează în permanență de starea sa de sănătate. Partenera de viață a lui Marius Elisei a povestit că cea care i-a dat naștere urmează încă tratamentul prescris de doctori. Totodată, ea a dezvăluit ce diagnostic a primit din partea lor.

De curând, în timp ce se afla în vacanță, Oana Roman primea o veste îngrijorătoare din partea medicilor. Aceștia o anunțau atunci că mama ei nu se simte deloc bine și că a chemat Salvarea, ulterior fiind internată. Din fericire, acum, partenera lui Marius Elisei poate răsufla ușurată, pentru că Mioara Roman a fost externată, iar starea ei e mult mai bună.

În urmă cu câteva ore, Oana Roman a anunțat că mama ei a fost externată din spital. În cadrul unității medicale, Mioara Roman a fost supusă mai multor investigații pentru a afla exact cu ce probleme de sănătate se confruntă. Potrivit spuselor fiicei sale, doctorii au constatat că ea a avut o infecție urinară „foarte urâtă, spre sepsis'. Însă, din fericire, acum e mai bine.

Cu toate că Mioara Roman e acum mult mai bine, aceasta ia în continuare tratament, pe cale orală, cu antibiotic, după infecția urinară pe care a avut-o.

„Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine', a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest