Veşti triste despre Alexandru Arşinel, din azil: „Mănâncă foarte puțin şi uită întâmplările recente”

 

Alexandru Arşinel, din ce în ce mai rău. Actorul nu a mai urcat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București încă de la începutul acestui an, atunci când starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc. El și soția sa, Marilena, au împreună doi băieți, pe nume Bogdan și Cristian Arșinel.

Marele actor s-a confesat apropiaților că îi este tare dor de soția lui, imobilizată la pat. Niciun prieten sau coleg nu l-a vizitat, singura persoană care mai trece pe la el este unul din băieţii lui „Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Cazarea, masa și tratamentul îl costă în jur de 1.000 de euro lunar. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au declarat apropiații lui Alexandru Arșinel, pentru Ego.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest