Viața de film a lui Vali Manu: ”Tatăl meu făcea trafic de țigări, eu de camioane!”

 

Concurentul a povestit la Chefi la Cuțite o parte din aventurile pe care le-a avut până acum. Cum a transportat mașini în țările arabe și cum a ajuns să se stabilească în Anglia.

 

După povestea de viață a lui Valentin Gabriel Manu poți scrie o carte sau ecraniza un film. Concurnetul de la Chefi la Cuțite a trecut prin multe întâmplări dramatice: a ajuns să facă închisoare în Cehia pentru 100 de zile, a vândut mașini în Iordania și Siria și s-a stabilit în cele din urmă în Anglia.

 

„Mă numesc Valentin Gabriel Manu, sunt din Galați și lucrez pe dumper. Am ajuns din curiozitate în Anglia, am avut un restaurant în România. Am ajuns în Anglia și trebuia să fac ceva ca să rămân, trebuia să mă bag la facultate sau să mă însor. Am ieșit cu o fată la cafea, am vorbit, a zis că se mărită cu mine pentru acte. Patru ani a durat”, a spus Valentin Gabriel Manu, la Chefi la cuțite.

 

El a povestit că a vândut mașini în țările arabe, acțiuni în urma cărora a câștigat foarte bine. Spune că acum s-a cumințit și nu mai face nimic ilegal. „Înainte de asta cei mai mulți bani i-am făcut cu camioanele, luam mașini și le duceam în Iordania și Siria, le duceam și le vindeam. Erau mașini cumpărate, nu de mine, de altcineva. Nu era ușor, că dacă era ușor făcea toată lumea trafic de mașini. Știa poliția ce fac. Când m-au prins prima dată mi s-a propus să lucrez pentru ei și le-am zis că vin imediat și nu m-am mai întors niciodată. Tatăl meu făcea pe vremea lui Ceaușescu trafic de țigări”, a mai spus concurentul, la Chefi la cuțite.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest