Viaţa Oanei s-a schimbat de când Viorel a fost operat la inimă: "Am mereu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă!"

 


Viorel Lis trece printr-o perioadă destul de dificilă, asta după ce a avut câteva probleme de sănătate, iar în luna martie a fost operat la inimă și i s-a pus un stent.

Fostul edil al Capitalei este însă, extrem de bine îngrijit de soția lui, care spune că nu îl scapă din ochi nicio secundă, iar dacă e nevoie să plece de acasă, stă non stop cu ochii în telefon, ca nu cumva să o sune Viorel Lis.

„De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie, pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult”, a declarat Oana Lis, potrivit click.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest