Victor Rebengiuc și-a anunțat retragerea din teatru: "Gata! E ultimul rol pe care-l joc"

 

Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România și-a anunțat retragerea. Marele actor, în vârsta de 89 de ani, părăsește scena teatrului românesc după mai bine de 67 de ani de activitate. Maestrul a mărturisit că ultimul rol îl va juca în piesa „Tatăl”, care va avea premiera la teatrul Bulandra din București.

După 67 de ani de activitate în teatru și film, interpretând sute de roluri în fața publicului și alte zeci pe marile ecrane, Victor Rebengiuc și-a anunțat retragerea. Marele actor a dezvăluit că rolul tatălui din spectacolul cu același nume va fi ultimul pe care îl va interpreta pe scenă.

După Florin Zamfirescu și Alexandru Arșinel, maestrul Victor Rebengiuc își anunță retragerea din teatru și din viața publică. La 89 de ani, Victor Rebengiuc a petrecut mai bine de 67 de ani pe scena teatrului românesc, încântând publicul cu talentul său actoricesc.

Victor Rebengiuc reprezintă una dintre valorile teatrului românesc. În vârstă de 89 de ani, actorul a trăit peste 67 de ani pe scenă, împărtășind publicului talentul său actoricesc. Victor Rebengiuc a anunțat că se va retrage după ultima reprezentație a spectacolului 'Tatăl', pe scena Teatrului Bulandra din Capitală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest