Victor Slav și-a învins o mare frică la Splash! Vedete la apă! Iubita Selina a dat din casă: „Așa e de la o vârstă!”

 

Prezentatorul TV a fost încurajat de iubita Selina și de fiica lui înainte să execute săritura perfectă la Splash! Vedete la apă.

 

Victor Slav a acceptat provocarea de a participa la show-ul de la Antena 1 în care trebuie să execute săritura perfectă. Și asta în ciuda unei mari temeri cu care se confruntă și care are relevanță semnificativă vis-a-vis de obiectul emisiunii – concurs, și anume frica de apă. În plus, prezentatorul TV mai are și ceva mici probleme de sănătate, respectiv dureri cervicale și lombare.

 

Când a urcat pe trambulină, Ramona Olaru, amfitrioană a show-ului de la Antena 1, l-a mirosit la propriu pe concurent, motiv pentru care partenerul ei, Cătălin Cazacu a strigat din platou: „știu să mă bat!” Victor Slav a fost încurajat de fetița lui, aflată la un loc de joacă, ea transmițându-i mesajul: „Hai, tati!”

 

Totodată, iubita Selina a fost trup și suflet alături de el, fapt observabil dintr-un mesaj video în care aceasta a dezvăluit, printre altele, problemele cu care se confruntă alesul ei: ”Sunt foarte mândră de cum ai acceptat această experiență. Știm amândoi teama ta de apă și câteva mici probleme de sănătate, pentru că știi tu, așa e de la o vârstă”.

 

Selina a mai avut un mesaj emoționant pentru partenerul ei: ”Ai toată susținerea mea, încerc să-ți transmit toată iubirea de care ai nevoie, toată susținerea de care ai nevoie, sunt cu tine. Îți doresc succes, o să sari foarte, foarte bine, ești foarte puternic, te iubesc. Abia aștept să vii acasă să ne povestești despre această experiență”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest