Victoria Lungu, gata să devină bunică. "Fiecare mamă cred că își laudă puiul"

 

Victoria Lungu are o fiică cu care se poate mândri, iar relația dintre cele două este una specială. Vedeta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că își dorește să devină bunică, însă consideră că fiica ei va lua cea mai bună decizie la momentul potrivit.

Valerie Lungu își sărbătorește mâine ziua de naștere, însă nu în țară, ci în Maldive alături de iubitul ei. Cântăreața a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că de fiecare dată îi organiza zilele de naștere atunci când se afla în România, însă de această dată o va suna la miezul nopții și va face o urare specială.

''Este ziua ei de naștere mâine. Noi avem o relație foarte specială cu ea, de când era micuță obișnuiam să organizez foarte frumos ziua ei de naștere, dar de când nu mai e în România lucrurile s-au schimbat un pic și noi încercăm la 12 noaptea să ne sunăm pe video, deschidem șampania.

Valerie este în Maldive cu iubitul ei de ziua ei de naștere. La 28 de ani e bine să fii lângă cineva. Fiecare mamă cred că își laudă puiul, eu ca mamă trebuie să mă laud cu ea deoarece sunt foarte mândră de ce am putut realiza. Se spune că realizarea unei mame se vede prin copil prin educație și prin ce a transmis mai departe.'', a declarat Victoria Lungu, în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest