Vlad Gherman, înţepătură la adresa Cristinei Ciobănașu. Cum a comparat-o cu Oana Moșneagu

 

Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Oana Moșneagu, cea care îi este atât parteneră de viață, cât și colegă de platou. Chiar ultimul serial în care au filmat împreună i-au apropiat pe cei doi și i-au făcut să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt. Totuși, noua sa relație a venit chiar la scurt timp după ce actorul și Cristina Ciobănașu au decis să pună capăt relației de iubire pe care o aveau de mulți ani de zile. Dacă prima dată, Vlad Gherman s-a temut să-și facă publică relația, acum artistul nu se mai ascunde să-și dezvăluie sentimentele pe car ele are pentru partenera sa de viață ori de câte ori are ocazia. 

Totuși, într-un interviu recent, acesta a făcut o comparație între actuala și fosta relație, care a stârnit mai multe controverse. 

“Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru okmagazine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest