Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună. „E un pas important pentru relația noastră”

 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de câteva luni, iar acum au decis să locuiască împreună. Actorul din serialul „Adela”, difuzat de Antena 1, a făcut anunțul într-un vlog, unde a mărturisit că decizia de a locui cu iubita lui este una importantă în relația lor.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a spus Vlad Gherman, care a avut o relație de peste 8 ani cu actrița Cristina Ciobănașu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest