Vlăduța Lupău a răbufnit după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK: „Îmi e scârbă”

 


Vlăduța Lupău a avut parte de un șoc, după ce a fost declarată moartă pe TIKTOK. Artista a tras și un semnal de alarmă. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, cântăreața a răbufnit pe instagram, acolo unde le-a povestit fanilor că a avut parte de un șoc, după ce a aflat că a fost declarată moartă pe tiktok.  Vlăduța Lupău a mărturisit că nu i-a venit să creadă când a văzut  anunțul fals distribuit de mai mulți abonați.

Postările au ajuns chiar și la rudele artistei, care au ținut să o anunțe imediat pe aceasta. La scurt timp, vedeta a răbufnit și a transmis un mesaj dur celor care recurg la asemenea gesturi.
„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.
Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir”, a transmis Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.
Vedeta s-a arătat scârbită de tot ce se întâmplă acum pe rețelele de socializare și de toate informațiile false care apar acum doar pentru a face niște vizualizări.

„Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă”, a încheiat Vlăduța Lupău.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest