Vlăduța Lupău are grave probleme de sănătate. Artista a ajuns pe perfuzii. Imaginea care i-a șocat pe fani

 


Vlăduța Lupău este copleșită de probleme grave de sănătate. Artista a postat pe contul de Instagram o poză în care apare cu perfuzii la mână.

Vlăduța Lupău și-a neliniștit fanii, chiar la începutul noului an, după ce artista a postat pe contul de Instagram o imagine care arată clar că a avut nevoie de intervenția medicilor.  

Cântăreața s-a pozat în timp ce avea o perfuzie în mână, semn că vechile probleme de sănătate, care i-au dat bătăi de cap în trecut, au revenit. Vlăduța Lupău s-a luptat cu organismul ei slăbit și în primele zile ale anului, când artista a făcut febră. La acel moment, totul s-a datorat epuizării și expunerii la stres prelungit. Cântăreața nu a mai putut participa atunci la concertul programat în SUA.

Declarația artistei a apărut pe pagina de Facebook a impresarului ei, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.  

“Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat la momentul respectiv artista.

Cântăreața s-a declarat revoltată la acea vreme că organizatorii evenimentului la care trebuia să participe au înlocuit-o extrem de rapid cu Romică Țociu și Cornel Palade.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest