Vlăduța Lupău, prima ședință foto în trei! Ce sfat a primit cântăreața!

 

Nu au trecut decât patru zile de când Vlăduța Lupău a devenit mămică și deja a imortalizat primele momente de fericire alături de micuțul Iair și soțul său Adi Rus.

 

La data de 6 august, cunoscuta cântăreață și fostul portar de la CFR Cluj au devenit pentru prima oară părinți, eveniment pe care l-au împărtășit aproape din primele momente cu fanii de pe rețelele de socializare. Fericirea este la cote maxime în familia Vlăduței Lupău după venirea pe lume a lui Iair. Ambii părinți sunt preocupați de cel mic și-l împresoară cu toată căldura și grija de care sunt capabili.

 

La patru zile distanță de la naștere, solista a postat pe rețelele de socializare primele poze cu familia întregită, imagini emoționante. În prima poză, mămica este imortalizată când își sărută copilul pe frunte, în vreme ce Adi o sărută pee a, tot pe frunte. În cea de-a doua poză urcată pe rețelele de socializare, părinții, împreună, îi schimbă scutecele celui mic.

 

De acum iubirea o împărțim la 3 🫶🏼…iar aici las primele noastre poze împreună. Iair, Vlăduța și Adi ”, a scris Vlăduța Lupău în cadrul postării.

 

În secțiunea de comentarii, Andreea Bănică i-a recomandat proaspetei mămici să facă o sesiune foto și peste șase zile, pentru că atunci copiii stau așa cum sunt puși: Vlăduța, să vă faceți poze cu bebe la 10 zile! Doar atunci stă cum îl pui. Vei rămâne uimită ce frumuseți de poze veți avea🧡🙏Dacă vrei îți trimit pe whats up cum arată ale noastre cu Noah 👍🏻”.

 

Adi Rus este cel care a postat prima imagine cu micuțul, însoțită de un mesaj emoționant. Fiul Vlăduței Lupău se numește Iair, fiind un nume biblic. Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica. „Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești binecuvântarea mea P.S.: A fost dragoste la prima vedere??️ Vlăduța, te iubim cel mai mult, mama eroină️”, a fost mesajul lui Adrian Rus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest