Vloggerița Mimi a ajuns de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat cu tânăra

 

Mimi se numără printre tinerele vloggerițe, care fac furori în mediul online. Aceasta are sute de fani, care o urmăresc și care o apreciază. Recent, tânăra a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o durere insuportabilă de stomac. După câteva investigații, medicii au decis să o pună pe perfuzii, astfel că a fost nevoită să petreacă mai multe ore pe patul de spital. 

Mimi le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că se simte mai bine și că totul ar fi fost din cauza unui somon bio pe care l-a mâncat. 

"Am primit sute de mesaje, vă mulțumesc din suflet pentru grijă și susținere. Zilele trecute am mâncat un peștișor radioactiv  l-am gătit în casă, era un somon bio, nu mă asteptam sa fie ceva in neregula cu el dar relația mea cu peștii se încheie aici pentru o perioada lunga de timp. Am stat la perfuzii pana la 5 dimineața, am plans de durere de stomac, a fost groaznic și încă nu mi-am revenit complet. Aveți grija ce mâncați, aveți grija de voi!", a scris Mimi pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest