"Vreau să fac un bine și sunt luată în bătaie de joc!" Brigitte Pastramă, mărturisire şocantă!

 

De șapte zile, Ucraina a fost atactă de Rusia încă de la primele ore ale dimineții, astfel că oamenii au încercat să fugă din calea armelor și a întregului război, zeci de mii ajungând să treacă granița cu România.

Recent, Brigitte Pastramă a pregătit 100 de porții de mâncare caldă pentru cei de la vamă, care vin înfrigurați și înfometați după numeroase nopți în care au stat ascunși de armatele ruse, însă când a căutat persoanele refugiate la centrele unde erau declarate nu a găsit pe nimeni.

"Nu am văzut niciun om, niciun ucrainean. Mă doare capul de ceea ce văd la televizor și ceea ce este în realitate. Vreau să fac un bine și sunt luată în bătaie de joc. Vreau să ajute niște oameni pe care-i văd la televizor că mor de frig, că le e foame. Au zis că sunt în centre, eu i-am căutat și nu i-am găsit. La sala Polivalentă sunt foarte multe pungi de mâncare, se strică acolo. Uitați prin ce am trecut eu astăzi. Am muncit atâtea ore degeaba. Mi-e greață. Mi-au dat ciorba înapoi, cele 100 de porții. (...)", le-a povestit revoltată Brigitte Pastramă fanilor din mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest