Zarug nu regretă nimic la Te cunosc de undeva!? “Ruli ne-a dat-o la glezne grav!”

 

Şi în cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta i-a pus la grea încercare pe Zarug şi partenerea sa, Jazzy Jo, alegând pentru ei un personaj cu totul şi cu totul special – Edith Piaf şi binecunoscuta piesă – Je ne regrette rien.

Pe lângă emoția cu care este încărcată melodia, a venit și provocarea unui nou travesti, despre care Zarug spune: “Gala asta, ruli ne-a dat-o la glezne grav cu Edith Piaf, un personaj imposibil de greu. Ca să putem interpreta personajul, și eu și Jo, l-am încărcat cu poveștile noastre de viață, ne-am cântat și dezamăgirile, și esecurile, și reusitele, acum rămâne de văzut dacă am și reușit, să nu “Regretăm nimic” fără să ne înecăm în lacrimi. M-am bucurat să avem un make-up spre grey scale (alb-negru), pentru a accentua ideea asta, că venim din alte vremuri, două personaje distopice, în căutarea unui acum al lor!”. Colega sa, Jazzy Jo, s-a declarat şi ea de-a dreptul speriată de personajul primit: “M-a cuprins disperarea, e foarte-foarte greu!”.

Cum s-au descurcat Zarug și Jazzy Jo cu provocarea primită şi dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă seară, de la 20:00, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest