Zsolt Rozsnai s-a calificat în finala sezonului 12 iUmor

 

Instalatorul din Viena, aşa cum s-a prezentat pe scena iUmor, Zsolt Rozsnai, a cucerit publicul cu numărul său de stand-up și astfel s-a calificat în finala celui mai nou sezon iUmor.

Ediția de duminică seară, în care Răzvan Exarhu a fost cel de-al patrulea jurat iUmor, a fost una surprinzătoare din toate punctele de vedere. De la numere de stand-up și teatru, până la rime și pictură, cei patru jurați au avut parte de un spectacol total. Claire și Antho, Zsolt Rozsnai, dar și Brent Ray Fraser au obținut suficiente reacții pozitive încât să treacă la votul publicului, însă favoritul celor de acasă a fost Zsolt Rozsnai. De meserie instalator, Zsolt Rozsnai a venit la iUmor pentru a-și valida calitățile în stand-up. „Nu am nimic special și nu știu sigur dacă meseria de stand-upper este pentru mine, nici măcar nu știu dacă într-adevăr am umor. Aici este locul potrivit să aflu dacă e adevărat ceea ce îmi tot spun familia și prietenii”, a declarat câștigătorul ediției cu numărul patru iUmor. Audițiile sezonului 12 iUmor continuă duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, cel de-al doisprezecelea sezon aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest