A ajuns la capătul puterilor. Bianca, ultimele dezvăluiri despre “telenovela” familiei Slav

 

Cu o voce stinsă, Bianca Drăguşanu a mărturisit tot ce nu a fost mărturisit până acum. A povestit despre nunta ei, despre relaţia de cuplu, dar şi despre escapada de la Paris. Cuprinsă de regrete, dar mai ales dezamăgită, roşcata pare să nu mai aibă puterea să lupte pentru a-şi salva mariajul cu Victor. Finalul, după mintea Biancăi, este inevitabil.

Roşcata a mărturisit că trăieşte un episod al vieţii sale în care nu şi-ar fi dorit să fie. Dar e prea târziu. Necazurile au ajuns-o din urmă, iar liniştea pe care şi-o doreşte cu atâta ardoare pare să nu se lipească deloc de ea.

Dacă aş fi fost scenaristă, aşa cum sunt acuzată de multe alte persoane, nu aş fi vrut să fac parte din acest episode”, a spus roşcata la Wowbiz.

Cât despre presupusele mesaje schimbate între Victor şi Anda Adam, Bianca, aproape în lacrimi, a mărturisit că nu ştia nimic.

O femeie care îşi doreşte bărbatul înapoi nu ar face aşa ceva.Singurele mesaje între ei doi le-am văzut acum vreo două luni după nuntă când au fost contactaţi şi ei şi au recunoscut că au vorbit şi că şi-au dat nişte mesaje.Eu nu mai cred nimic”, a mai spus Bianca la aceeaşi emisiune.

Dar timpul nu mai poate fi dat înapoi aşa că sfârşitul este aproape.

“Finalul este inevitabil spre bucuria majorităţii. E de aşteptat să se întâmple asta. Până la urmă, având în vedere faptele mele şi faptul că l-am rănit atât de tare se explică tot”, a încheiat fosta doamnă Slav.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest