A făcut scandal de pomană?!Salam, petrecere cu prietena traficantului Fabijan!

 
+2 click pentru
galerie

Apariţie surprinzătoare la petrecerea fiului lui Salam.Iubita interlopului Meme Fabjan a fost prezentă la onomastică unde Salam a cheltuit fără număr,fără număr pentru Dani,băiatul cel mic.Descoperirea colegilor de la Spynews vine la câteva zile după ce Salam şi impresarul său au făcut mega scandal în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, deranjaţi de întrebarea privind legăturile cu traficantul Meme Fabijan.


S-au aruncat bani fără număr,fără număr! Nu este o noutate faptul că Florin Salam nu se uită la bani când vine vorba de copiii lui. Cunoscut pentru stilul de viaţă extravagant, manelistul i-a oferit fiului cel mic o aniversare de pomină.


Invitata surpriză a fost iubita cunoscutului interlop Meme Fabjan. Albanezul este şeful reţealei cu care se presupune că ar fi avut legături Salam şi oamenii din anturajul său, a primit mandat de arestare în lipsă chiar de la FBI.


În emisiunea "Necenzurat" de la postul Antena Stars, impresarul Ion Petrişor a susţinut, de faţă cu Florin Salam, că manelistul nu are nicio legătură cu individul căutat de FBI.


Departe de ochii curioşilor şi ai presei, familia manelistului l-a sărbătorit pe mezin. Înconjurat de prieteni şi colegi de breaslă, de spuma muzicii lăutăreşti, dar şi de presupusa iubită,iar Salam a fost în culmea fericirii.

Oare a fost şi Fabjan alături de logodnica lui, la petrecerea discretă organizată de Florin Salam? Doar cei care au fost acolo pot şti.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest