"A fost înfiată!" Lora a dezvăluit detaliul neştiut până acum despre familia ei

 
+2 click pentru
galerie

Dincolo de lumina reflectoarelor, Lora este o femeie sensibilă. Nu obişnuieşte să-şi deschidă sufletul prea des în faţa camerei de filmat, dar noi am reusit sa smulgem de la artista declaratii incredibile!.   Lora ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care vorbeşte, printre altele, şi despre posibilitatea de a adopta un copil.

Vedetele din România obişnuiesc să se implice în campanii umanitare. Printre ele se numără şi Lora. Îi place să-i ajute pe cei aflaţi în dificultate.

"Cred că o faptă bună este un lucru pe care îl faci fără să aştepţi ceva în schimb. Chiar dacă înseamnă mai mult sacrificiu din partea ta. Să te multumeşti doar cu zâmbetul persoanei pe care o ajuţi. Suntem foarte mulţi nobili, dar nu ştim lucrul asta", a spus Lora pentru Star Matinal.

Artista  iubeşte copiii şi abia aşteaptă să devină mamă. Ar fi dispusă chiar să adopte un copil.

"Asta cu înfiatul..tot mâna lui Dumnezeu e. Există mai multe variante prin care îţi aduce în viaţa un copil şi sunt copii care cresc în inima şi sunt copii care cresc în burtică. Mama mea a fost înfiată, am prieteni foarte buni care au înfiat şi copilul seamănă fizic cu ei. E mâna divină acolo", a spus Lora, la Star Matinal!

Mai multe declaraţii ale vedetei vedeţi mai sus!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest