A fost "Regina muzicii", dar i-a plăcut să locuiască într-o casă simplă! Imagini cu vila regretatei Whitney Houston

 

Whitney Houston a fost o adevărată comoară şi va rămâne mereu în memoria noastră. Deşi îşi putea permite orice casă în care să domnească luxul, vedeta a ales să trăiască într-o casă simplă, însă valoroasă în acelaşi timp.

În 2006 vedeta a cumpărat casa cu aproximativ 10 milioane de dolari, iar totul fiind pentru a  renunţa la dependenţa de droguri.

Casa are 5 dormitoare, 4 băi, o bucătărie imensă, un beci şi este dotată cu sistem de alarmă, aer condiţionat şi 3 şeminee. De asemenea, în curtea de peste 1500 de metri pătraţi se găseşte un garaj în care se pot parca 6 maşini, o piscină şi un teren de tenis.

Vila este decorată în nuanţe de bej, crem şi maro, iar mobila, de cea mai bună calitate este făcută doar din lemn. De asemenea casa este plină de ferestre mari, care îţi oferă o privelişte mirifică.

De la primul pas în casă, candelabrele imense îţi atrag atenţia, dar şi pereţii decoraţi într-un fel aparte. Casa este şi foarte luminoasă, pe lângă ferestrele şi candelabrele impozante, în fiecare colţ se găseşte câte un felinar, o veioză sau o lumânare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest