A încurcat podiumul cu parcul! Bianca Drăguşanu a defilat în Herăstrău!

 

De când e femeie singură, Bianca face doar cum o taie capul. Dacă are chef de ceva, roşcata nu ezită să obţină lucrul respectiv că doar una este Bianca Drăguşanu!

Bianca s-a aranjat la 4 ace şi a dat o raită prin parc. Îmbrăcată ca pentru orice altă ocazie, numai pentru o ieşire în parc nu,  roşcata a defilat pe aleile Herăstrăului mai ceva ca pe podium. 

Obişnuită cu apariţiile sexy şi extravagante, burlăciţa a surprins pe toată lumea! În loc să se bucure de soare, toate privirile trecătorilor s-au îndreptat către Barbie de România.

Ca să mai uite de singurătate, Bianca a luat masa în oraş în compania prietenelor sale. Ca să nu iasă chiar în trening, roşcata a adoptat o ţinută destul de sexy care i-a pus în evidenţă picioarele subţiri, că doar bustul şi-l cam înfofolise. După ce au servit prânzul pe terasa unui restaurant de fiţe cum îi este obiceiul, gaşca s-a retras.

Cu mersul ei agale, Bianca le-a oferit suficient răgaz trecătorilor să o admire în toată splendoarea ei: aranjată, coafată, într-o pereche de pantaloni mulaţi asortaţi la pantofi cu toc cui şi, desigur, ochelari de soare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest