A revenit în forţă! Cum arată Daniela Crudu dupa ce a fost bătută cu bestialitate de iubit/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu a revenit în forţă! După mega-scandalul în care a fost implicată, fosta asistentă nu se mai ascunde de ochii lumii și îşi face, din nou, simţită prezenţa, aşa cum ştie ea cel mai bine! Adică nu oricum, ci într-un mare fel.

Daniela Crudu şi-a arătat în sfârşit chipul pe reţelele de socializare! La câteva săptămâni de cand a fost agresata de iubitul ei, bruneta şi-a făcut apariţia pe reţelele de socializare ca o adevarată divă, parcă şi mai frumoasă! Îmbrăcată cu o rochie aurie elegantă, cu un decolteu generos şi o crăpătură pe piciorul stâng, părul ca abanosul coafat lejer şi un make-up prin care a evidenţiat ochii, dar mai ales buzele roşii ca focul, Daniela a surprins pe toata lumea

Cruduţa a trecut prin momentele foarte grele atunci când iubitul ei croat şi-a ieşit din fire. Dar ea e o femeie puternica. Cam acesta ar fi mesajul pe care îl transmite, prin ţinuta aleasă pentru petrecere dar şi prin zâmbetul şi atitudinea ei. Suntem siguri că nu i-a fost uşor să se refacă, dar ne demonstrează că este capabilă să treacă peste orice obstacol.

Arată mai bine ca niciodată

Pentru că mulţi s-au întrebat de ce forma feţei Danielei Crudu nu mai seamănă deloc cu cea care a intrat în showbiz, bruneta a dezvăluit că a apelat la procedură minim invazivă numită „slimming face”. Iar pentru că frumusețea cere sacrificii... financiare, Cruduţa a scos din buzunar, nici mai mult, nici mai puţin de 550 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest