A dat terenul de fotbal pe cluburile din Capitală! Adi Mutu e titular la distracţie

 

Se pare că gurile rele au avut dreptate. Mutu nu a venit să joace fotbal în România, ci să se distreze. Briliantul a fost surprins, de paparazzi Spynews, într-un club de fiţe din Bucureşti cu o zi înainte de meciul Petrolului contra Concordiei Chiajna.

Mutu s-a distrat toată noaptea cu un amic cu care a venit la chef. Atacantul Petrolului nu s-a atins de nicio domnişoară din club. Să fie oare din cauza zvonurilor din ultima perioadă, cum că ar divorţa de Consuelo?

Mutu a ales să meargă într-un club rar vizitat de paparazzi, dar nu a scăpat. Chiar şi aşa, Mutu a fost cuminţel foc. A băut, a dansat şi a vorbit toată noaptea doar cu prietenul său.

Nu ştim ce a făcut Mutu după ce a plecat din club, dar se pare că fotbalistul a avut nevoie de o perioadă lungă de refacere. Nu a putut să ajungă la meci, nici măcar în tribune, deşi a avut o zi la dispoziţie. Oare din cauza absenţei lui Mutu pe teren, Petrolul a făcut 0 la 0 împotriva Concordiei Chiajna? Cert este că echipa lui e tot mai departe de primul loc în clasament.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest