A slăbit 30 de kilograme, şi-a tăiat stomacul şi s-a făcut roşcată! Schimbarea radicală prin care a trecut Narcisa Manelista

 
+3 click pentru
galerie

Narcisa Manelista a fost invitată în emisiunea "Star Matinal" de duminică şi a avut prima apariţie alături de fiul său, David. Aceasta a făcut şi o schimbare de look neaşteptată.

Greu e să te schimbi, dar când te hotărăşti să o faci, nu există altă cale! Narcisa Manelista a mărturisit cum a hotărât să treacă prin mai multe schimbări într-un timp scurt, devenind cu totul o altă persoană.

"Am mai slăbit puţin. Sunt în proces de, iar acum am stagnat. Nu prea pot să mănânc. Sunt într-o activitate continuă. Chiar acum venim de la cântare. Medicul îmi dă vitamine şi cu asta mă întreţin, cu vitamine. E  ok, eu nu am probleme. Nu mă simt rău, nu am ameţeli. După operaţie am avut câteva probleme. Am fost 100% hotărâtă să mă operez. Soţul meu m-a susţinut. N-am avut nicio problemă. Am decis cu o săptămână înainte s-o fac. M-am dus să-mi cumpăr o rochie şi am început să plâng. Nu puteam să-mi cumpăr ceea ce voiam eu. Tot timpul trebuia să mă feresc de şolduri, de mâini şi nu găseam timp. Am spus că trebuie să fac ceva. Am ţinut diete, nu am reuşit pentru că am un program dat peste cap şi din cauza asta m-am operat. Mâncam foarte mult. După două trei ore de cântat sau o seară întreagă, mergeam să mănânc", a mărturisit vedeta.

Narcisa Manelista este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de manele şi de muzică de petrecere din România.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest