A tras de rochie până a rupt-o! Bianca, fire vulcanică nu doar cu bărbații

 
+2 click pentru
galerie

De când şi-a atârnat rochia de mireasă-n cui, Bianca o cam dă în bară cu vestimentaţia. Ultima gafă s-a întâmplat chiar la un eveniment cu ştaif. Deşi se laudă cu talentele ei de creatoare de modă, roşcata a dat-o de gard. Rochia ce-i punea în valoare formele apetisante a atras toate prvirile.


Dar nu pentru că ar fi fost de la vreun celebru designer, ci pentru că era.defectă! Oricum, gândul ei tot la rochia de mireasă îi este!
S-a lansat în modă, dar moda a făcut-o de râsul curcilor. Bianca Drăguşanu s-a prezentat la un eveniment monden într-o rochie preţioasă, strălucitoare, dar, RUPTĂ!


Ce poveste cusută cu aţă albă! Oare s-a luat Bianca la bătaie cu cineva de i-a plesnit rochia? Că doar nu de la excesul de greutate o fi crăpat!
Cam neatentă mai eşti, Bianca! Nu e prima dată când apari cu hainele rupte sau, culmea, cu eticheta pe pantofi. Ia uite-aici!


Până şi admiratorii roşcatei au sesizat că Bianca este nostalgică. A scos de la naftalină o fotografie de dinainte de nunta cu Victor.Urmează o nouă nuntă marca Bianca? Dar mirele. oare cine e? Victor sau Cristea?
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest