A treia oară e cu noroc! Liviu Vârciu, tătic de băiat, în sfârşit! Anda Călin l-a făcut cel mai fericit bărbat!

 

După ce paparazzii Spynews.ro au oferit în exclusivitate primele imagini cu burtica de graviduţă a Andei Calin, iată că acum s-a aflat şi sexul copilaşului pe care urmează să îl aducă pe lume! Lui Liviu Vârciu i-a fost îndeplinită cea mai mare dorinţă şi urmează să devină tată de băieţel!

Liviu Vârciu a mărturisit în repetate râduri că unul dintre cele mai mari visuri ale sale este să devină tată de băieţel, dar este de părere că Dumnezeu i-a oferit numai fete, ca să râdă de el. Iată că acum, actorul este mai fericit ca niciodată, după ce a aflat că Anda îl va face tată de băiat.

Surse apropiate actorului au dezvăluit pentru Spynews.ro că Liviu Vârciu nu îşi mai încape în piele de fericire şi abia aşteaptă să îşi ţină băieţelul în braţe. Anda Călin va deveni mămică pentru a doua oară, în câteva luni, dat fiind că burtica de graviduţă este destul de avansată.

Ce spunea Liviu Vârciu despre un „al treilea copil”

În cadrul unui interviu, Liviu Vâciu a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să fie tată pentru a treia oară. Mai mult de atât, vedeta a dezvăluit că nu se protejează, dat fiind că atât el, cât şi Anda Călin vor să îşi mărească familia. Iată că dorinţa le-a fost împlinită într-un timp foarte scurt şi doar în câteva luni îşi vor ţine în braţe, petnru prima dată, copilaşul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest