A tunat şi i-a dezbinat! Au divorţat Pelinel şi Boureanu?

 
+3 click pentru
galerie

Încurcate sunt căile dragostei! În timp ce presupusa lui amantă e dată ca divorţată de soţul ei, Cristi Borcea îşi vizitează fosta nevastă. Nici bine nu s-a dat de ştire că fostul manager dinamovist ar fi avut ceva legături cu Valentina Pelinel, că au şi apărut dovezi că, de fapt, foto-modelul a divorţat deja de Boureanu. Până se va lămuri situaţia, cei implicaţi în complicata poveste trebuie să înfrunte bârfele.

Scandalul iscat în urmă cu câteva zile în care Borcea ar fi avut mai multe amante, ba chiar şi un copil din flori, i-a cam stricat liniştea omului de afaceri. Aventura pe care acesta ar fi avut-o cu Pelinel pare că nu l-a afectat doar pe el. Frumoasa soţie a politicianului Cristian Boureanu ar fi, potrivit ultimelor dovezi, fostă soţie.

Deşi zvonurile divorţului nu sunt tocmai noi, politicianul s-a bătut cu pumnul în piept că nu îşi lasă nevasta. Doar că un document oficial îl cam contrazice! Potrivit un act de vânzare-cumpărare, foto-modelul apare ca fostă doamnă Boureanu.

Ca să se încadreze în termenul stabilit, Boureanu mai are la dispoziţie câteva zile să spună dacă mai este sau nu soţul Valentinei. Cât despre Borcea, şi el mai are timp să clarifice încurcătura cu fetiţa din flori. Şi, după ce descurcă toate iţele, poate vor trăi şi ei fericiţi până la adânci bătrâneţi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest