Așa mamă, așa fiică! Mama lui Beyonce la 62 de ani, cot la cot cu divele active ale showbizului

 

Binecunoscuta cântăreaţă Beyonce are un trup de invidiat! Artista arată super bine, dar o să rămâneţi mască când o să o vedeţi pe mama artistei la 62 de ani!

De Beyonce a auzit toată lumea, dar câţi o ştiu pe mama celebrei cântăreţe? Ei bine, surprinzător sau nu, mama ei are milioane de fani pe conturile de socializare. Mai are puţin şi o întrece pe fiica ei! Priviţi ce postează pe Instagram!

Ştiţi vorba aceea "aşa mamă, asa fiică! Adevărată vedetă am putea spune. Mama lui Beyonce a devenit foarte populară. Chiar daca a depăşit pragul vârstei de 60 de ani, Tina Knowles este o femeie frumoasă. Fiicele ei, Beyonce şi Solange au cu cine semăna.

"Mama Tina", aşa cum i se spune, este foarte activă şi pricepută la social media. Îşi ţine fanii la curent cu tot ce face. Postează fotografii în fiecare zi şi le arată prietenilor ei noi stiluri vestimentare şi fotografii din superbele vacanţe pe care le petrece în lume. Ba chiar s-a înregistrat şi cântând în maşină.

Tina Knowles este și cea care i-a ghidat cariera lui Beyonce, fiind o femeie de afaceri și designer vestimentar. De asemenea, a lansat diferite cărți despre povestea faimoasei trupe din anii '90, în care performa Beyonce.

Celebra artistă şi sora ei sunt foarte apropiate de mama lor. Dacă nu am fi ştiut, am zice că toate trei sunt mai degrabă surori. "Mama Tina" pare că are cu 10 ani mai puţin decât vârsta reală. Şi asta nu doar pentru că are un ten impecabil, dar se şi îmbracă la fel ca fiicele ei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest