Acuzații grave la adresa fostului soț al Mariei Constantin: „De foarte multe ori am luat bătaie”/ VIDEO

 

Fostul soț al Mariei Constantin este protagonistul unui scandal de proporții. Femeia care i-a dăruit cel de-al doilea copil face acuzații grave la adresa lui Ciprian Tapota și a dezvăluit detalii incredibile din relația lor, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.

După ce a divorțat de Maria Constantin, Ciprian Tapota și-a găsit liniștea în brațele Dianei Chiru. Și chiar dacă au un copil împreună, fericirea nu a durat prea mult timp, pentru că după cinci ani de relație, cei doi s-au despărțit cu mare scandal.

Diana Chiru a dezvăluit că unul dintre motivele separării a fost tratamentul violent care i se aplica ori de câte ori îl contrazicea. Mai mult de atât, femeia a acuzat și familia fostului iubit că i-ar fi sechestrat copilul și nu ar mai fi vrut să o lase să îl vadă.

Între mine si tatăl copiilor mei, problemele au început de mai mult timp. Adică, noi suntem despărțiți de un an și ceva, dar am reușit să ne înțelelegem cât de căt pentru copil. De când a început pandemia am dus copilul la tatal lui, am considerat ca e mai bine pentru copil sa stea la țară. Am dus copilul acolo, m-am înțeles cu tatal copilului, mi-a spus ca pot veni sa vad copilul ori de câte ori vreau. Dar dupa ce am dus copilul acolo, situația nu a mai stat la fel." a spus Diana Chiru.

Se pare că tatăl socru nu i-a permis să își ia copilul înapoi și a vorbit foarte urât atunci când a încercat să își recupereze fiul. De asemenea, tânăra mai spus că lua bătaie de la fostul soț constant, până când s-a decis să pună stop relației.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest