Adevărata față a artistei Muneca! Ce se ascunde în spatele măștii?

 

O apariţie de-a dreptul surprinzătoare, care stârneşte cu uşurinţă imaginaţia tuturor bărbaţilor. Muneca este singura artistă din România care poartă pe faţă o mască la fiecare apariţie publică. Cu toate acestea, identitatea ei nu a putut fi păstrată secretă pentru prea mult timp, aşa că noi am aflat care este adevărata faţă a vedetei.

Au trecut câteva luni de când o brunetă misterioasă şi-a făcut intrarea în showbizz sub numele de Muneca. Aceasta s-a lansat drept „cântăreaţa cu mască", declarând că pasiunea ei pentru astfel de accesorii a făcut-o să apară aşa.

A mărturisit că nu renunţă la mască nici atunci când doarme şi a lăsat să se înţeleagă că sunt prea puţini cei care ştiu cum arată ea de fapt. Misterul din jurul său a propulsat-o rapid pe primele pagini, iar relaţia cu Matteo nu a făcut decât să îi aducă un capital şi mai mare de imagine.

Nimic mai fals! Noi am aflat care este adevărata faţă a artistei! De fapt, Muneca, pe numele real Adriana Zoica, are 23 de ani şi este din Ploieşti. Vedeta nu este tocmai o figură nouă în lumea showbizz-ului. Bruneta şi-a făcut debutul în industria muzicală românească în trupa Like Chocolate, în care activează şi acum alături de Betty, după datele existente chiar pe site-ul oficial al formaţiei.

Pe vremea când debuta în lumea mondenă, vedeta poza în ipostaze incendiare. Şi, ca să fim sinceri, imaginile sunt cu atât mai fierbinţi cu cât vedeta nu îşi mai ascunde figura sub unele dintre nenumăratele măşti pe care susţine că le poartă tot timpul.

În plus, gurile rele spun că bruneta nu ar fi nici pe departe iubita lui Matteo, ci că s-ar iubi chiar cu Florin Nedelcu, bărbatul care o impresariază nu numai pe ea, ci şi pe cântăreţ. Ar putea fi vorba despre o strategie de imagine, având în vedere că Munieca s-ar fi cuplat cu Matteo doar de ochii lumii, deşi, trebuie să recunoaştem, cei doi au fost surprinşi în ipostaze destul de tandre.


Muneca, te-ai cam eschivat! Să fie oare Florin Nedelcu motivul? Rămâne de văzut! Să ştii că Antena Stars vede tot, aşa că suntem în permanenţă cu ochii pe tine!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest