Adi Cristescu, despre cel mai mare complex! A făcut patru operaţii estetice! „Ceva nu era în regulă” VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Adi Cristescu este unul dintre cei mai iubiţi artişti din România, iar cariera lui este în plină ascensiune. Cu toate acestea, cântăreţul s-a luptat ani de zile cu complexele, însă treptat a reuşit să se transforme după bunul plac, atât fizic, cât şi psihic.

Toată lumea îi spunea că este extrem de slab şi că are nasul prea mare pentru fizionomia feţei lui. Aşa că, Adi Cristescu a luat decizia de a nu le mai da motive oamenilor să îl bârfească! Artistul s-a ambiţionat şi a început sa meargă la sală pentru a scăpa de constituţia de slăbănog şi totodată a suferit patru intervenţii de rinoplastie pentru a avea forma nasului mult dorit.

În cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, artistul a vorbit despre operaţiile de rinoplastie, despre complicaţiile care au apărut în timpul intervenţiilor chirurgicale şi a oferit şi câteva detalii din viaţa lui amoroasă.

„La prima operaţie a fost o problemă pentru că am sângerat destul de mult, doctorul nu a avut vizibilitate. Şi mi-a făcut doar o îndreptare. La a doua intervenţie a fost uşor asimetric nasul, dar în timp contează foarte mult mindset-ul. Aşa că am avut o problemă de recuperare, din cauza gândurilor. La a treia opeaţie mi-a umblat numai la cartilaj şi a constat că acolo ceva nu era în regulă. După care, a urmat şi a patra.” a declarat artistul în exclusivitate pentru Star Matinal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest