Adi Sînă nu mai are bani? Artistul riscă să rămână fără mașină

 

E criză chiar şi pentru artişti. Dificultăţile financiare se cunosc şi în showbiz, mai ales când vedetele nu pun deoparte bani albi pentru zile negre. Este şi cazul lui Adi Sînă!

Adi Sînă ar face bine să îşi facă abonament la metrou.

Obişnuit cu viaţa îndestulată pe care-a avut-o până acum, artistul a dat de greu odată cu criza. Sînă are motive de îngrijorare, mai ales că neajunsurile financiare l-ar putea lăsa pe drumuri. Mai precis fără maşină!

Reporterii Spynews.ro au aflat că executorii judecătoreşti sunt la un pas să-i bată la uşă lui Adi Sînă. Vestea vine din partea unei societăţi de recuperări şi a unei companii de leasing auto ce i-au pus gând rău cântăreţului. Acestea au depus în instanţă o cerere de autorizare pentru a putea demara executarea silită a societăţii deţinute de artist.

Dacă cererea va fi autorizată, executorii vor avea mână liberă să ridice maşina fostului membru al trupei Akcent. Unde mai pui că iubitul Ancăi Serea se războieşte, de luni bune, cu foştii parteneri de scenă Sorin Brotnei şi Mihai Gruia. Foştii colegi l-au dat în judecată pe Sîna şi îi cer să nu se mai folosească de numele trupei.

Se pare că de când trupa Akcent s-a destrămat, lui Adi nimic nu-i mai merge ca pe roate!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest