Adina Buzatu, trucuri şi sfaturi de nutriţie! Care este secretul cu care topeşte toate kilogramele VIDEO

 

Adina Buzatu arată mai bine ca niciodată! În cadrul unui interviu în exclusivitate, pentru Antena Stars, celebra creatoare de modă ne-a mărturisit în ce constă secretul său, dar şi ce sfaturi le dă persoanelor care o urmăresc și nu numai.

AdinaBuzatu le dă clasă adolescentelor cu tonusul de invidiat cu care se afişează, cât şi cu energia pozitivă cu care luminează încăperea în care se află. Secretul său constă într-un stil de viaţă extrem de sănătos. În ciuda faptului că are un program extrem de încărcat, vedeta a mărturisit că are un ajutor de bază din partea unei firme care întotdeauna are grijă să mănânce sănătos şi regulat.

„Fac foarte mult sport, mănânc sănătos. Am o firmă care îmi livrează zilnic şi mi-au salvat viaţa. Ştii ce se întâmplă? Mănânci zilnic, dar nu reuşeşti să mănânci regulat. Se întâmplă sa mănânci mult prea mult caloric într-o zi, alte ori nu. Am energie pozitivă şi mă îngrijesc. Este foarte important să ne îngrijim şi să ne iubim. Dacă nu ne iubim noi măcar puţin, n-o să ne iubească nimeni. Am învăţat asta de la Luminiţa Nicolescu. Nu daţi motive, nu există, bucură-te de viaţă. Când faci sport, ai o energie pozitivă, te trezeşti vesel. Mănâncă mai puţin, haide să nu fim atât de obsedaţi ce băgăm, ci de bucuriile vieţii, a ne iubi prietenii, familie. Iubirea pe care o oferi celorlalţi, asta te menţine tânăr.” a declarat, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Alina Buzatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews