Adina Halas este as în reţete naturiste! A pregătit o mască de avocado, în direct, la "Star Matinal"

 
+2 click pentru
galerie

Adina Halas a venit în platoul "Star Matinal" şi a povestit despre reţete naturale pentru frumuseţe pe care le face singură acasă şi le recomandă prietenilor ei pe contul ei de socializare. Adina a pregătit în direct o mască de faţă cu avocado care este potrivită pentru toate tipurile de ten.

"Am învăţat să îmi fac singură să îmi fac astfel de reţete, de când am rămas însărcinată. În timpul sarcini mâncam sănătos, dar extrem de mult şi m-am îngrăşat 30 de kilograme. De atunci am învăţat să îmi fac reţete culinare singură, dar şi pentru frumuseţe. Când fac o reţetă, mă interesez dacă este ultil ingredientul respectiv este benefic pentru tipul de ten," a spus Adina Halas, luni, în platoul "Star Matinal", de la Antena Stars.

Mască de avocado mască este potrivită pentru iarnă pentru că are un efect hidratant intens şi are un rol mineralizant. Se prepară foarte simplu doar cu ajutorul a trei ingrediente: jumătate de avocado bine copt şi decojit, un gălbenuş de ou şi un pliculeţ de argilă. Toate ingredientele se amestecă treptat începând cu frunctul, apoi se adaugă gălbenuşul de ou, iar la final argila. Se amestecă până se omogenizează compoziţia.

Se recomamandă aplicarea acestei măşti o dată pe săptămână, se stă cu ea pe faţă între 20 şi 30 de minute, în funcţie de cât de uscat este tenul nostru, apoi se clăteşte cu apă călduţă. La final pielea rămâne perfect hidratată chiar pentru mai multe zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest