Adriana Bahmuțeanu își așteaptă sufletul pereche! Cum trebuie să arate bărbatul perfect pentru vedetă

 

Adriana Bahmuțeanu s-a întors din vacanță și își așteaptă cu nerăbdare copiii să se întoarcă din America, de la nunta fratelui lor. Venirea toamnei nu este deloc un motiv de bucurie pentru vedetă, căci o așteaptă o toamnă lungă, plină de procese.

Invitată la Antena Stars, vedeta a vorbit despre perioada grea care o așteaptă.

”Decât să stau ca o cucuvea în casă, am zis să ies la mare, să mă văd cu prietenii. Mi-am încărcat cât de cât bateriile. În septembrie începe Apocalipsa, ziua și procesul. Dimineața o să merg la tribunal și după-amiază la emisiune. Are proces cu școala, are mama proces, am eu. O să îi duc la școala la care aparținem. Nu e nimeni nebun să țină copilul neșcolarizat. În septembrie trebuie să mă clonez. Când voi termina cu procesele, nu mai vreau să văr avocat, nimic. Copiii nu au nicio vină și m-am gândit că nu ar fi frumos să rateze nunta fratelui lor. Vreau să terminăm cu circul ăsta”, a spus Adriana la ”Star la mare fitză”.

Ea a mai vorbit și despre cum arată bărbatul potrivit pentru ea și cum vrea să arate.

”S-a dovedit atât de misterios, că a dispărut la fel de repede cum a apărut și nu a fost o relație între noi. Aștept să vină marea dragoste și simt că o să vină. Omul care o să mă facă fericită și care să fie perechea mea. Fiecare sac își are peticul. Nu mi-am revenit, am avut momente și emisiuni în care eram foarte stresată. În primul rând, să fie un familist copil, să îmi iubească copiii, să fie un om vertical, cu principii morale, să îi place să călătorească, să fie romantic, să fie romantic, să ne înțelegem, să fim parteneri de viață, să fim prietenii cei mai buni, să împărțim totul, să fie totul jumătate-jumătate. Nu merge altfel, nu merge. Nu sunt pretențioasă, cine s-a fript cu ciorbă, suflă și în iaurt. O să vin și o să vă spun când voi găsi persoana potrivită”, a mai spus Adriana.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest