Adriana Bahmuţeanu a depus actele de divorţ, în această dimineaţă! Care au fost primele ei declaraţii la ieşirea din Judecătorie

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu a fugit ieri de acasă alături de cei doi copii şi a hotărât să depună actele necesare pentru divorţ. În această dimineaţă, prezentatoarea emiusiunii "Necenzurat" a fost la Judecăria Sectorului 3, împreună cu avocata ei şi a depus actele prin care îl notifică pe soțul ei de intenția legală de a divorța.

”Au fost violențe și am cerut ordin de protecție împotriva lui din cauza violențelor fizice și psihice la adresa copiilor. Ultimul incident a fost legat de violența fizică pe care soțul meu a depus-o împotriva fiului meu cel mare în incinta școlii la care acesta învață. Am fost informată de conducerea școlii ca a existat acest incident. Au sesizat Direcția pentru Protecția Copilului din Sectorul 1 și aceștia mi-au făcut și o adresă scrisă. Acesta e unul din gravele incidente din ultima vreme. Am așteptat sa treacă sărbătorile ca sa nu le stric Crăciunul copiilor, ei îl așteptau pe Moșul și am dorit să aibă Sărbători liniștite. Am decis să depunem hârtiile acestea pentru ca aceste lucruri să se termine odată. În acest moment, soțul meu nu este de acord cu ce se întâmplă. Mi-a cerut să vin acasă și să uităm totul, crezând că este o glumă. Nu este o glumă!”, a spus Adriana Bahmuțeanu la ieșirea de la Judecătorie, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest