Adriana Bahmuţeanu a rămas fără bani! Prezentatoarei i-a fost furat salariul

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu se confruntă cu o problemă foarte gravă. Prezentatoarei emisiunii "Necenzurat" i-a fost furată o sumă importantă de bani.

Adriana Bahmuţeanu trece prin clipe grele. După ce a sărbătorit şi s-a distrat pe cinste la petrecerea de ziua ei, prezentatoarei emisiunii "Necenzurat" i-au fost furaţi banii de pe cardurile pe care încasa salariul. Adriana a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a mărturisit că a făcut declaraţii la DIICOT şi la BCCEO.

Avocata prezentatoarei TV a explicat ce s-a întâmplat cu lux de amănunte: "Adriana a fost chemată astăzi la audieri, al DIICOT, BCCCEO Bucureşti, pentru a da o declaraţie pe care Adriana a făcut-o în legătură cu cardurile de la două unităţi bancare unde ar fi treuit să încaseze salariile de la SC ROSAL. Din păcate Adriana a aflat în anul 2012 că banii ar fi intrat în conturi însă persoane necunoscute, fără acord şi fără ştiinţa Adrianei, au ridicat acele sume de bani. Adriana a constatat că cineva a ridicat banii în locul ei".

Vedeta a explicat cu lux de amănunte suma de bani care i-a fost furată şi e hotărâtă să i se facă dreptate.
"Era vorba despre salariul meu, 12.000 de lei, 120 de milioane de lei vechi pe lună. După cum ştiţi fostul meu soţ a fost Preşedinte al societăţii respective. În perioada respectivă chiar ocupa funcţia de Preşedinte al companiei. Eu sunt partea vătămată în cazul acesta şi vreau să mi se facă dreptate. După aproape patru ani de procese nu mai am nicio reacţie. Deja este un caz care a intrat în atenţia poliţiştilor de la crima organizată. Este vorba de furt calificat de la două bănci, ale drepturilor mele salariale. Este vorba de un grup infracţional organizat care probabil s-a ocupat de acest lucru", a explicat Adriana Bahmuţeanu.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest