Adriana Petrescu, cea mai sexy soție de antrenor! Cum reușește să arate incredibil la aproape 45 de ani/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Pe Dan Petrescu îl ştie toată lumea, însă puţini sunt cei care îi ştiu soţia antrenorului. Adriana Petrescu este soţie, mamă şi femeie de afaceri. Aceasta are un business în domeniul frumuseții, şi nu degeaba a ales această actvitate pentru că la aproape 45 de ani, partenera de viaţă a lui Dan Petrescu arată impecabil. Are un fizic de invidiat şi ar putea concura cu uşurinţă cu orice fată de 20 de ani. Adriana Petrescu are un corp de revistă: picioare lungi, abdomen plat, fund bombat şi talie de viespe.

Însă să nu vă gândiți că un asemenea corp se menține cu ușurință. Chiar dacă gurile rele pun frumusetea fără cusur a Adrianei Petrescu pe seama operațiilor estetice, ei bine, aceasta este pe cât se poate de naturală și apelează la intervenții minore extrem de nesemnificative.

Soția lui Dan Petrescu este adepta unui stil de viața sănătos, iar trupul bine sculptat îl menține cu ajutorul unei alimentații corecte și cu foarte mult sport. Adriana Petrescu își antrenează fiecare parte a corpului pentru a arăta impecabil. Iar când nu reușește sa ajungă în sala de sport, nu își caută nicio scuză și se antrenează acasă!

Nu este mirare că Adriana Petrescu arată atât de bine. Soția celebrului antrenor a intrat in lumea modelling-ului încâ de la 16 ani, iar datorită acestei profesii a fost nevoită să se țină mereu în formă. Iar la aproape 45 de ani arată extraordinar, dar mai bine vă uitați chiar voi la imaginile de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest